Preestrenem El cocinero de los últimos deseos a “La festa de l’espectador”

cocinero-NEWS

El pròxim dimarts 20 d’agost a les 20.15h preestrenem El cocinero de los últimos deseos a “La festa de l’espectador”.

Un dels esdeveniments cinematogràfics més esperats del cinema japonés. Kazunari Ninomiya (Cartas desde Iwo Jima) protagonitza l’última pel·lícula del director guanyador de l’Oscar Yôjirô Takita (Despedidas). Una autèntica meravella centrada en l’apassionant món de la cuina.

 

Sinopsi

Sasaki-san és un cuiner superlatiu que pot fer meravellosos menjars sense haver de pensar-hi. Però és tan perfeccionista que perd el seu prestigiós restaurant i es veu obligat a cuinar per encàrrec. En un d’aquests encàrrecs, rep una sol·licitud especial per cuinar un mític banquet espectacular del segle passat. El problema és que necessita descobrir la recepta del famós xef Yamagata que va estar en Manxúria ocupada a la Xina en la dècada de 1930.

Compra aquí la teva entrada anticipada