Recuperem El mejor verano de mi vida a “La festa de l’espectador”

mejor-red

Amb motiu de l’estrena de Litus el pròxim mes de setembre als Cinemes Verdi, el dimarts 27 d’agost a les 20:15h recuperem l’anterior pel·lícula de Dani de la Orden El mejor verano de mi vida a “La festa de l’espectador”.

Pel·lícula de Cloenda al Festival de Màlaga i present en la segona edició del BCN Film Fest. Aquesta divertida comèdia està protagonitzada pel monologuista Leo Harlem (Villaviciosa de al lado), Toni Acosta (Mi gran noche) i Maggie Civantos (Alegría, tristeza).

 

Sinopsi

Curro és un fantasiós venedor de robots de cuina que somia amb un treball en el món financer. En plena crisi de parella i amb forts deutes fa una promesa que no pot complir: si el seu fill Nico de 9 anys treu tot excel·lent, el portarà a unes vacances inoblidables. El nen ho aconsegueix i pare i fill emprenen un viatge que els portarà a conéixer gent i a viure situacions que mai haguessin imaginat i que canviaran les seves vides.

Compra aquí la teva entrada anticipada