Wonder Wheel, de Woody Allen, a “La festa de l’espectador”

wonder_wheel_news

Amb motiu de l’estrena el pròxim 11 d’octubre de Día de lluvia en Nueva York, el dimarts 24 de setembre a les 20.15h recuperem Wonder Wheel a “La festa de l’espectador”.

La pel·lícula suposa la primera col·laboració de Woody Allen (Manhattan) amb la guanyadora de l’Oscar Kate Winslet (Titanic), Justin Timberlake (La red social), Juno Temple (Maléfica) i Jim Belushi (Danko: Calor rojo). Després de Café Society, la fotografia torna a ser a càrrec del guanyador de tres Oscars Vittorio Storaro (Apocalypse now, Rojos, El último emperador).

 

Sinopsi

Nova York, anys 50. Les vides de quatre personatges s’entrellacen enmig de l’enrenou del parc d’atraccions de Coney Island: Ginny (Kate Winslet), una ex actriu emocionalment volàtil que ara treballa com a cambrera; Humpty (Jim Belushi), l’operador de la famosa sínia i marit de la Ginny; Mickey (Justin Timberlake), un atractiu i jove socorrista que somia a convertir-se en escriptor; i Carolina (Juno Temple), la filla de Humpty, que s’amaga d’uns gàngsters a l’apartament del seu pare. Una història de passió, violència i traïció.

Compra aquí la teva entrada anticipada.