Sessió especial gratuïta de la pel·lícula “Do something” organitzada per la BCN PID Foundation

La BCN PID Foundation et convida a la projecció de la pel·lícula_v04

Sinopsi de la pel·lícula

Els pares joves Fred i Vicki Modell estan encantats amb l’arribada del seu primer fill, un nadó perfecte a qui posen el nom de Jeffrey. Però només uns mesos després, queda clar que alguna cosa va malament. Jeffrey és diagnosticat amb una malaltia rara que el deixa freqüentment malalt i perillosament susceptible fins i tot al refredat més comú. Els prega als seus pares que “facin alguna cosa” i, tot i que ho intenten desesperadament, Jeffrey finalment sucumbeix a la seva malaltia a l’edat de 15 anys.

De la seva pèrdua devastadora, Fred i Vicki recorren al seu amor mutu per trobar la força per complir la seva promesa a Jeffrey i decideixen “fer alguna cosa”. Amb només $ 500 al banc, la parella es posa a buscar respostes i el que el va fer morir. Guiats per la memòria de Jeffrey i l’esperança d’ajudar a un sol nen, Fred i Vicki converteixen el dolor en un propòsit i acaben influint en la vida de pares i fills a tot el món. Milions de vides han canviat per sempre a causa de la determinació de Fred i Vicki de “fer alguna cosa”.