Preestrenem El viatge de la Marta a “La festa de l’espectador”

marta-NEWScat

Dimarts 22 d’octubre, a les 20:15h, preestrenem El viatge de la Marta (Staff Only) a “La festa de l’espectador” 

Presentada en la secció Panorama del Festival de Berlín, la secció oficial del Festival de Màlaga i la secció Zona Oberta del BCN Film Fest. La nova pel·lícula de Neus Ballús després de La plaga, la seva aclamada òpera prima guanyadora de més de 20 premis en festivals internacionals. Protagonitzada pel guanyador del César Sergi López (El laberinto del fauno) i la debutant Marta Andrada.

Sinopsi

La Marta, una noia de 17 anys, va de vacances a un resort a Àfrica amb el seu pare i el seu germà petit. La Marta s’avorreix i prefereix passar més temps amb els joves que treballen a l’hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare i obligaran a la família a parlar i tractar d’entendre’s. El viatge es convertirà per a tots en una experiència molt més rica del que podien imaginar.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.