“Dijous d’Imprescindibles” presenta La cinta blanca i La reina de África

impres-doble-7NOV

Al nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 7 de novembre recuperem La cinta blanca i La reina de África

LA CINTA BLANCA (2009), de Michael Haneke. Sessió a les 20.15h.

Coincidint amb el centenari de la signatura del Tractat de Versalles, recuperem aquest film de Michael Haneke sobre els orígens del nazisme guanyador de l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa i la Palma d’Or a Cannes. 

Sinopsi

1913-1914. Estranys esdeveniments, que a poc a poc prenen caràcter de càstig ritual, es donen cita en un petit poble protestant del nord d’Alemanya. Qui hi ha darrere de tot això? Els nens i adolescents del cor del col·legi i de l’església dirigit pel mestre, les seves famílies, el baró, l’encarregat, el metge, la llevadora, i els grangers conformen una història que reflexiona sobre els orígens del nazisme en vigílies de la I guerra Mundial.

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

LA REINA DE ÁFRICA (1951), de John Huston. Sesión a las 22.30h.

Continuant amb la celebració del centenari de la signatura del Tractat de Versalles, reposem aquesta obra mestra de John Houston (El tesoro de Sierra Madre) amb unes inoblidables interpretacions de Katharine Hepburn (Historias de Filadelfia) i Humphrey Bogart (Casablanca). 

Sinopsi

En esclatar la primera Guerra Mundial, en un llogaret del Congo, el rude capità de vaixell Charlie Allnutt i l’estirada i puritana missionera Rose Sayer fugen de les tropes alemanyes remuntant un riu en una ruïnosa embarcació. Són, a primera vista, dos éssers antagònics, incompatibles, però la convivència i les penalitats que hauran d’afrontar junts per sobreviure faran canviar radicalment la seva relació. 

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

Pròxims títols

Dijous 14 de novembre: Plácido / El verdugo

Dijous 21 de novembre: Banda aparte / La regla del juego

*Sessions individuals. El preu de l’entrada només inclou una de les dues pel·lícules.