Recuperem Pequeñas mentiras sin importancia a “La festa de l’espectador”

pmsi_NEWS

Amb motiu de la recent estrena de Pequeñas mentiras para estar juntos, dimarts 12 de novembre a les 20:15h recuperem la seva predecessora Pequeñas mentiras sin importancia a “La festa de l’espectador”. 

Una pel·lícula coral que descriu les relacions d’un grup d’amics a la trentena. Dirigida per l’actor i director Guillaume Canet (Last Night) i interpretada per un repartiment d’actors únic entre els quals hi destaquen la guanyadora de l’Oscar Marion Cotillard (La vida en rosa (Edith Piaf)), François Cluzet (Intocable) i Benoît Magimel (La pianista).

Sinopsi

Un grup d’amics té el costum de reunir-se en les seves vacances d’estiu. Aquest any, decideixen no trencar aquesta tradició tot i que un d’ells pateix un accident a París uns dies abans de marxar. Ja a la platja, les seves contradiccions afloren i la seva amistat es posa a prova. Junts es veuran obligats a conviure amb aquestes petites mentides sense importància que es diuen cada dia.

Compra aquí la teva entrada anticipada.