Preestrenem Intemperie a “La festa de l’espectador”

intemperie-news

Dimarts 19 de novembre a les 20:15h preestrenem la pel·lícula Intemperie a “La festa de l’espectador”. 

L’esperat retorn al cinema del dues vegades guanyador del Goya Benito Zambrano, director i guionista de Solas. Un thriller emocionant amb ressons de western protagonitzat pel tres vegades guanyador del Goya Luis Tosar (Te doy mis ojos). Basada en la novel·la homònima de Jesús Carrasco traduïda a més de 20 idiomes, commovedora i repleta de suspens i emoció.

Sinopsi

Un nen escapat del seu poble sent els crits dels homes que el cerquen. El que queda davant seu és una plana infinita i àrida que haurà de travessar si vol allunyar-se definitivament de l’infern de què fuig. Davant l’assetjament dels seus perseguidors al servei del capatàs de la vila, els seus passos es creuaran amb els d’un pastor, que li ofereix protecció, i a partir d’aquest moment, ja res no serà igual per a cap dels dos.

Compra aquí la teva entrada anticipada.