Preestrena de Nacido rey a “La festa de l’espectador”

nacido-news

Dimarts 26 de novembre a les 20:15h preestrenem la pel·lícula Nacido Rey a “La festa de l’espectador”. 

Première mundial al passat BCN Film Fest. Nacido rey és la nova pel·lícula del director Agustí Villaronga (Incerta Glòria, Pa Negre) i està protagonitzada per l’actor debutant Abdullah Ali, que interpreta al jove príncep Faisal, al costat d’Ed Skrein (Deadpool), Hermione Corfield (Misión Imposible: Nación Secreta), Rubén Ochandiano (Los abrazos rotos), Laurence Fox (La joven Jane Austen) i l’actriu catalana Marina Gatell (Pa Negre).

Sinopsi

Nacido rey explica l’extraordinària història real de Faisal, el fill petit del primer rei d’Aràbia Saudita. En 1919, enmig de la frenètica atmosfera posterior a la primera guerra mundial, Faisal amb tan sols 13 anys és enviat en missió diplomàtica a Anglaterra. Un precari viatge polític de 5 mesos del qual dependrà el destí del seu futur país.

Compra aquí la teva entrada anticipada.