Recuperem Madame Marguerite al “Dijous d’Imprescindibles”

marguerite-news

El 28 de novembre, dins del cicle “Dijous d’Imprescindibles”, recuperem la comèdia Madame Marguerite 

MADAME MARGUERITE (2015), de Xavier Giannoli. Sessió a les 22.15h.

Coincidint amb l’aniversari de la seva mort, rendim homenatge a Florence Foster Jenkins amb la projecció d’aquesta comèdia dirigida per Xavier Giannoli (Crónica de una mentira) i protagonitzada per l’actriu guanyadora del César Catherine Frot (La cena de los idiotas) inspirada lliurement en la seva vida.

 

Sinopsi

Marguerite és una dona rica, apassionada de la música i l’òpera. Durant anys ha cantat davant del seu cercle més proper en festes i gales benèfiques. Canta terriblement i és incapaç d’afinar, però ningú vol dir-li i la seva família dissimula per mantenir la seva il·lusió. Tot es complica quan decideix que ja està a punt per fer el gran salt i cantar davant el gran públic.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 5 de desembre: Renoir: admirado y denigrado

Dijous 12 de desembre: Los impresionistas y el hombre que los encumbró / Van Gogh