Recuperem Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho? a “La festa de l’espectador”

dios_mio_news

Amb motiu de la imminent estrena de la comèdia Dios mío, ¿pero que te hemos hecho… ahora?, el dimarts 3 de desembre a les 20:15h recuperem a “La festa de l’espectador” la primera pel·lícula protagonitzada per la família Verneuil. 

Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?, de Philippe de Chauveron, es va convertir en la seva estrena el 2014 en un autèntic fenomen de taquilla a tota Europa. Una divertida cinta protagonitzada per un repartiment coral encapçalat per Christian Clavier (Los visitantes, Asterix y Obélix contra César).

 

Sinopsi

Els Verneuil són un elegant matrimoni de províncies, tradicional, dels de tota la vida … Els casaments de les seves primeres tres filles no han estat com els seus pares somiaven. El senyor Verneuil mai va imaginar tenir un gendre musulmà, un jueu i un altre xinès. Els soferts pares esperen que la seva bella filla menor almenys es casi per l’Església.

Compra aquí la teva entrada anticipada.