Reposem el documental Renoir: admirado y denigrado

renoir-news

El 5 de desembre, dins el cicle “Dijous d’Imprescindibles”, recuperem el documental Renoir: admirado y denigrado 

 

RENOIR: ADMIRADO Y DENIGRADO (2016), de Phil Grabsky. Sessió a les 20.15h.

Coincidint amb el centenari de la mort del pintor impressionista Pierre-Auguste Renoir, recuperem aquest gran documental del segell britànic “Exhibition on Screen”. Una nova biografia d’aquest colós de l’art, portada més enllà, per descobrir-nos una història poc explicada que situa Renoir com una baula crítica entre el vell i el nou.

 

Sinopsi

Pierre-Auguste Renoir és conegut i admirat principalment per les seves pintures impressionistes de París, les quals es troben entre les favorites de tot el món. No obstant això, Renoir va acabar cansant-se de aquest corrent artístic i va canviar de rumb. Aquesta impressionant pel·lícula, basada en la increïble col·lecció dels 181 Renoirs de la Fundació Barnes de Filadèlfia, examina la direcció que va prendre Renoir llavors i el perquè porta provocant reaccions tan dispars fins al dia d’avui, i és que mentre alguns afirmen sentir rebuig per les seves obres posteriors, altres es queden embadalits davant d’elles.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 12 de desembre: Los impresionistas y el hombre que los encumbró / Van Gogh

Dijous 19 de desembre: Un condenado a muerte se ha escapado / Por un puñado de dólares