Preestrena de Las buenas intenciones a “La festa de l’espectador”

intenciones-news

Dimarts 10 de desembre, a les 20:15h, preestrenem Las buenas intenciones a “La festa de l’espectador”. 

Las buenas intenciones és la nova pel·lícula de Gilles Legrand (Tu seras mon fils) que ha comptat amb Agnès Jaoui (50 primaveras) com a protagonista absoluta del seu cinquè llargmetratge. La polifacètica Jaoui – directora, actriu, cantant… – interpreta en aquesta comèdia francesa a Isabelle, una parisenca involucrada en nombroses causes socials, que a poc a poc i amb l’ajuda de la seva família s’enfrontarà a la seva pròpia vulnerabilitat per descobrir el veritable significat d’ajudar, més enllà de les motivacions personals de cada un.

 

Sinopsi

Isabelle és addicta a les causes benèfiques. Està sempre anant d’una acció humanitària a una altra. Sovint utilitza la seva filantropia com una forma de sentir-se culpable amb la seva família i amics. L’arribada d’una carismàtica benefactora a centre social on treballa amenaça la seva posició. Com una forma de restaurar la seva reputació, la implacable Isabelle decideix obrir una autoescola per a refugiats a París, costi el que costi.

Compra aquí la teva entrada anticipada.