Preestrenem Domino, la nova pel·lícula de Brian De Palma

domino-NEWS

Dimarts 14 de gener, a les 20:15h, preestrenem Domino a “La festa de l’espectador”. 

Els populars Nikolaj Coster-Waldau (sèrie Juego de tronos) i Carice van Houten (El libro negro) protagonitzen un thriller contemporani d’alt voltatge al costat de Guy Pearce (Memento). Dirigida per l’aclamat Brian De Palma, un mestre del gènere com acrediten clàssics de la seva filmografia de la mida de Mission: Impossible, El precio del poder o Los intocables de Eliot Ness.

 

Sinopsi

Un policia danès s’associa amb una oficial per localitzar l’assassí del seu company. El que la parella no sap és que l’individu que persegueixen treballa en una operació especial de la CIA i segueix el rastre d’una cèl·lula terrorista d’ISIS a Europa.

.

Compra aquí la teva entrada anticipada.