Celebrem el Centenari Fellini al nostre cicle “Dijous d’Imprescindibles”

impres-21ene

Al nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 23 de gener retem homenatge a Federico Fellini amb la projecció de les seves pel·lícules Ocho y medio i Giulietta de los espíritus

OCHO Y MEDIO (1963), de Federico Fellini. Sessió a les 20:15h.

Amb motiu del centenari del naixement del gran geni italià, recuperem alguns dels seus títols més memorables començant amb aquest gran clàssic guanyador de dos Oscar.

 

Sinopsi

Guido Anselmi és un director de cinema que travessa una crisi de creativitat mentre intenta inútilment fer una nova pel·lícula. La seva dona, la seva amant, el seu productor i la seva actriu principal, l’assetgen i pressionen d’una manera o altra. Refugiant-se en els seus records i somnis comença a passar revista als fets més importants de la seva vida i a totes les dones a qui ha estimat.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

GIULIETTA DE LOS ESPÍRITUS (1965), de Federico Fellini. Sessió a les 22:30h.

Primera pel·lícula de Federico Fellini rodada en color. Un conte de fades per a adults, tal com la va definir el mateix director. Protagonitzada per la seva musa i esposa, Giulietta Masina, la pel·lícula va guanyar el Globus d’Or a la Millor Pel·lícula Estrangera i va obtenir dues nominacions als Oscar.

 

Sinopsis

Giulietta, que dubta de la fidelitat i de l’amor del seu marit, va a reunions espiritistes buscant un consell, una veritat, un símptoma que permeti reconèixer que encara sent afecte pel seu estimat Giorgio. Per casualitat coneix a Suzy, perniciosa dona que només viu per l’amor i que està a punt de donar al trast amb les il·lusions de Giulietta.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

Pròxims títols

Dijous 30 de gener: Los inútiles / La dolce vita

Dijous 6 de febrer: El amigo americano

*Sessions individuals. El preu de l’entrada només inclou una de les dues pel·lícules.