Preestrenem la cinta familiar Volando juntos a “La festa de l’espectador”

volando-news

Dimarts 28 de gener, a les 20:15h, preestrenem Volando juntos a “La festa de l’espectador”. 

Més de 1’3 milions d’espectadors a França. Volando juntos és la nova pel·lícula del director francès Nicolas Vanier (Belle y Sebastián, La escuela de la vida) i està protagonitzada per Jean-Paul Rouve (C’est la vie!), Mélanie Doutey (Conexión Marsella) i el jove actor Louis Vazquez, qui interpreta el paper de Thomas, un noi que al costat del seu pare emprendrà un increïble viatge per salvar a unes oques en perill d’extinció.

Sinopsi

Thomas, un noi obsessionat amb els videojocs, no vol passar unes vacances en plena natura amb el seu pare, científic dedicat a l’estudi de les oques salvatges i els seus processos de migració. No obstant això, pare i fill s’uniran en una aventura increïble: salvar una espècie en perill d’extinció amb l’ajuda d’un ultralleuger. Emprenen junts un viatge fascinant pels cels d’Europa.

.

Compra aquí la teva entrada anticipada.