Homenatge a Patricia Highsmith en “Dijous d’Imprescindibles”

El amigo americano

Coincidint amb el 25 aniversari de la seva mort, rendim homenatge a l’escriptora Patricia Highsmith en “Dijous d’Imprescindibles” amb la projecció de El amigo americano.

EL AMIGO AMERICANO (1977), de Wim Wenders. Sessió a les 20:15h.

Impecable adaptació cinematogràfica de la novel·la “El joc de Ripley”, de Patricia Highsmith. Dirigida amb mestria pel tres vegades nominat a l’Oscar Wim Wenders (Cielo sobre Berlín, Paris, Texas) i protagonitzada pel dues vegades nominat a l’Oscar Dennis Hopper (Apocalypse Now) i Bruno Ganz (Cielo sobre Berlín).

 

Sinopsi

El marxant americà Tom Ripley intenta posar a prova la integritat de Jonathan Zimmermann, un humil fabricant de marcs que pateix una malaltia terminal. Ripley li presenta a un gàngster que li ofereix molts diners a canvi que treballi per a ell com a assassí a sou. Al principi rebutja l’oferta, però, en pensar en el precari futur que espera a la seva dona i al seu fill després de la seva mort, acaba acceptant el tracte.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 13 de febrer: Las señoritas de Rochefort / Sonatine

Dijous 20 de febrer: La ciudad desnuda / Fuerza bruta