Preestrenem Solo nos queda bailar a “La festa de l’espectador”

ATWD_PÓSTER_A4

Dimarts 4 de febrer, a les 20:15h, preestrenem Solo nos queda bailar a“La festa de l’espectador”. 

Première mundial a la Quinzena dels Realitzadors del passat Festival de Cannes i candidata per Suècia als Oscar. Una història sobre la joventut LGTBI+ i els seus problemes, que també reflecteix la situació actual de Georgia a través de la dansa, un dels seus grans símbols d’identitat nacional. En paraules del seu director, “una història sincera sobre la importància de ser lliure”.

Sinopsi

Merab ha entrenat des de jove en el grup de dansa nacional de Geòrgia amb la seva companya de ball Mary. El seu món es veu fortament sacsejat amb l’arribada d’Irakli, qui aviat es converteix en el seu major rival i desig. En aquest entorn conservador, Merab es veu obligat a alliberar-se i arriscar-ho tot.

.

Compra aquí la teva entrada anticipada.