Jacques Demy i Takeshi Kitano al “Dijous d’Imprescindibles”

impres-13feb

Al nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 13 de febrer recuperem dues grans pel·lícules de Jacques Demy i Takeshi Kitano. 

LAS SEÑORITAS DE ROCHEFORT (1967), de Jacques Demy. Sessió a les 20:15h.

Nominada a l’Oscar a la Millor Banda Sonora. Vibrant homenatge als musicals del Hollywood clàssic a càrrec de el quatre vegades nominat a l’Oscar Jacques Demy (Los paraguas de Cherburgo). Germanes en la vida real, Catherine Deneuve i Françoise Dorléac són les protagonistes d’aquesta pel·lícula romàntica, que compta amb la participació de dues estrelles nord-americanes del gènere musical: el mític Gene Kelly (Cantando bajo la lluvia) i el guanyador de l’Oscar George Chakiris (West Side Story).

 

Sinopsi

Delphine i Solange Garnier són dues germanes bessones que treballen fent classes de música i dansa en una petita ciutat. Han decidit anar-se’n a viure a París per progressar en la seva professió i trobar a l’home dels seus somnis, però una fira s’estableix a la plaça principal de la localitat canviant per complet les seves vides.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

SONATINE (1993), de Takeshi Kitano. Sessió a les 22:30h.

25 anys després de la seva estrena, recuperem la pel·lícula que va llançar a la fama internacional al director i actor Takeshi Kitano. Amb influències de pel·lícules com El silencio de un hombre o Uno de los nuestros, Kitano va crear una veritable obra mestra de cinema criminal.

 

Sinopsi

Murakawa no és només un gàngster, sinó un especialment violent i agressiu. És tot l’imprudent que un pot esperar-se d’un yakuza o fins i tot més, i ha aconseguit bones influències. Però comença a estar cansat del seu estil de vida, vol canviar. Diversos yakuzas de Tòquio són enviats a Okinawa per ajudar a acabar una guerra entre gàngsters. El conflicte s’intensificarà i Murakawa es convertirà en una peça fonamental.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada*

 

Pròxims títols

Dijous 20 de febrer: La ciudad desnuda / Fuerza bruta

Dijous 27 de febrer: Perversidad / Historia de un detective

*Sessions individuals. El preu de l’entrada només inclou una de les dues pel·lícules.