Preestrena de Hasta que la boda nos separe a “La festa de l’espectador”

boda-news

Dimarts 11 de febrer, a les 20:15h, preestrenem la comèdia Hasta que la boda nos separe a “La festa de l’espectador”. 

La nova pel·lícula de Dani de la Orden (Litus, Barcelona nit d’estiu) protagonitzada per Belén Cuesta (La trinchera infinita), Alex García (Gente que viene y Bah), Silvia Alonso (Durante la tormenta), Mariam Hernández (Gente hablando), Adrián Lastra (Velvet Collection), Antonio Dechent (Miamor perdido) i Antonio Resines (Ola de Crímenes) entre d’altres.

Sinopsi

Marina és una noia de trenta anys que es guanya la vida organitzant casaments, i no perquè sigui una romàntica empedreïda, sinó perquè com ella mateixa diu “quan la gent està enamorada, no mira els diners”. A diferència dels seus clients, ella gaudeix d’una vida sense lligams ni compromisos, fins que una nit coneix a Carlos, un afer més per a ella i un moment de debilitat per a ell. Perquè ell té parella: Alexia, una jove perfecta i amiga d’infància de Marina. Quan Alexia descobreix la targeta de visita de Marina entre les coses de Carlos, ho interpreta com una proposta de matrimoni i diu que sí immediatament.

.

Compra aquí la teva entrada anticipada.