A comptar ovelles

Descàrregues A comptar ovelles

Sèrie de sis curtmetratges d’animació, d’autor i de molta qualitat, d’origen franco-belga. Els curts estan produïts amb tècniques i estètiques molt diferents, però tots tenen en comú la sensibilitat del seu enfocament i la diversió que generen. 

“A comptar ovelles” és una sessió recomanada a partir dels 4 anys, que inclou els següents curtmetratges:

-A comptar ovelles Frits Standaert (França-Bèlgica), any 2015. Durada: 6’50’’. Doblat al castellà

Un nen no pot dormir i el pare li recomana tancar els ulls i comptar ovelles fins que es quedi adormit.

 -La manyopla Clémentine Robach (França-Bèlgica), any 2014. Durada: 8’. Sense diàlegs

El camp està nevat i fa un fred que pela. La Lily i el seu avi construeixen una caseta pels ocells. Però la Lily està amoïnada perquè no sap com s’aixoplugaran la resta d’animals.

-La llei del més fort Pascale Hecquet (França-Bèlgica), any 2015. Durada: 6’. Sense diàlegs

Un mico petit fa grans esforços per poder agafar un plàtan gegant, però l’hi pren un simi més fort. Abans que se’l mengi, un goril·la arriba, també amb ganes de degustar la fruita. El mico petit haurà d’idear un pla per ser ell el que al final es mengi el plàtan.

-El petit eriçó generous Marjorie Caup (França-Bèlgica), any 2014. Durada: 5’. Doblat al català.

Com en són, de bones, les pomes! Sobretot quan hi ha gana! Mentre passeja pel camp, un eriçó troba una poma ben bonica i apetitosa. Però haurà de compartir-la amb d’altres animalons que també volen un bocí!

-Els dimonis d’en Ludwig Gabriel Jacquel (França-Bèlgica). Durada: 10’. Sense diàlegs.

El músic i compositor alemany Ludwig van Beethoven es disposa a fer un recital de piano, però dos petits personatges, en Recto i en Verso, apareixen per guiar el músic per camins oposats.

-La pastanaga gegant Pascale Hecquet (França), any 2013. Durada: 5’40’’. Sense diàlegs.

Falta una pastanaga a l’estofat i, quan l’avi va a l’hort a collir-ne una, poc s’espera que sigui tan grossa! Sort que l’àvia, la néta, el gos i el gat l’ajuden a arrancar-la. Fins i tot un pobre ratolí, que acaba ben estabornit! I és que les coses són més fàcils si algú et dóna un cop de mà!