Abbott y Costello contra los fantasmas (doblatge original)

Descàrregues Abbott y Costello contra los fantasmas (doblatge original)

Els cossos del Comte Dràcula (Bela Lugosi) i del monstre de Frankenstein (Glenn Strange) viatgen als Estats Units des de Londres per ser exhibits en el Museu del Terror. Chick i Wilbur (Abbott i Costello) són els desastrosos transportistes encarregats de portar-los fins a allà.. Però aquella nit, les temibles criatures tornen a la vida: El Comte Dràcula fuig junt al monstre de Frankenstein per buscar-li un nou cervell. Per poder atrapar-los, Chick i Wilbur comptaran amb l’ajuda de Larry Talbot (Lon Chaney Jr.) un misteriós personatge del que els convé mantenir-se allunyats les nits de lluna plena… Una delirant aventura sembrada de caos, terror i riures.

Bud  Abbott i  Lou  Costello van ser el duo còmic més famós dels anys 40 i 50, triomfant en el teatre, la ràdio i la TV. Junts van protagonitzar més de trenta pel·lícules, gairebé totes sota la producció d’Universal. En “Abbott y Costello contra los fantasmas”, considerada la millor pel·lícula de la parella, protagonitzen una entranyable aventura fantàstica acompanyats dels mítics monstres de l’estudi, interpretats per tres de les seves grans estrelles: Bela Lugosi (Dràcula), Lon Chaney Jr. (L’home llop) i Glenn Strange, l’actor que més vegades va interpretar al monstre de Frankenstein al costat de Boris Karloff. Junts, amb aquesta pel·lícula, culminen una etapa en la qual van dominar les taquilles durant més d’una dècada, llegant imatges inoblidables a la història del cinema i a l’imaginari col·lectiu.

Coincidint amb el centenari d’Universal Pictures, reposem  “Abbott y Costello contra los fantasmas” en alta definició (2 K) en V.O.S.E. Amb aquest gran clàssic volem realitzar un homenatge a l’època daurada del gènere, en la qual aquests llegendaris noms van marcar a diverses generacions d’espectadors i cineastes. Una de les comèdies més terroríficament divertides de tots els temps, la petjada de la qual roman al cinema fantàstic dels nostres dies, i que ha influït en l’obra de directors com Tim Burton, Mel Brooks o Roman Polanski.