Amics per sempre

Descàrregues Trailer Amics per sempre

Els animals de la granja Mullewapp porten una agradable vida de camp, fins que reben una visita inesperada: Johnny Mauser, un ratolí que es converteix en l’habitant més popular de la granja actuant com l’heroi d’increïbles històries que explica als altres animals, destronant al gall Franz.
Un dia, un llop amb molta gana se´n porta a l’ovella Núvol per menjar-se-la. Franz i el seu inseparable amic el porc Waldemar decideixen anar a rescatar-la, portant-se amb ells a Johnny, el qual haurà de demostrar si és un heroi de debò o ha estat enganyant-los. Durant aquesta aventura descobriran que la seva fortalesa resideix en la gran amistat que els uneix.

Basada en els contes del prestigiós escriptor i il·lustrador alemany premiat internacionalment Helme Heine, un dels autors més llegits i volguts a Europa.  Els llibres de Helme Heine són clàssics de la literatura infantil. En ells es reflecteix un univers molt particular en el qual es barregen estretament una musicalitat de les paraules i la riquesa de les il·lustracions. Totes les històries de Helme Heine evoquen, amb un estil perfectament adaptat als mes joves, les grans qüestions de la vida com l’amistat, l’amor i la tristesa al que respon sempre amb sensibilitat i humor.