Dimarts Cultural: La pasión en el arte (VOSE)

Descàrregues La pasión en el arte

La història de la mort i resurrecció de Crist ha dominat la cultura occidental durant els últims 2000 anys. És un dels esdeveniments històrics més significatius de tots els temps, com ho relaten els evangelis, però, per igual, com ho interpreten els més grans artistes de la història.
Des del triomfant fins al salvatge, l’eteri i el tàctil, algunes de les obres d’art més grans de la civilització occidental se centren en aquest moment crucial. Aquesta pel·lícula bellament elaborada explora la història de Pasqua com es mostra en l’art, des de l’època dels primers cristians fins a l’actualitat.
Rodada a Israel, els Estats Units i tota Europa, la pel·lícula explora les diferents formes en què artistes – incloent Caravaggio, Raphael, Leonardo, El Greco, El Bosco, Rembrandt, Munch, Michelangelo i més – han retratat la història de Pasqua a través dels segles . Ja siguis religiós o no, aquesta extraordinària pel·lícula narra no sols la millor història mai contada, sinó possiblement la millor història mai pintada, una història que revela molt sobre la història de la civilització.

Comprar entrades

Comprar entrades i consultar la sala. Per comprar entrades o saber en quina sala es projecta la pel·lícula faci clic sobre l'horari desitjat.

Dimarts 07 de Abril de 2020 11:30 18:15 20:15