Els fabulosos llibres voladors del Sr. Lessmore (Contes animats)

Descàrregues Contes animats

Què passa quan els llibres o els personatges dels contes cobren vida? Descobreix les aventures fantàstiques dels protagonistes d’aquestes històries fetes amb tècniques d’animació diferents però amb una cosa en comú: tots els protagonistes busquen alguna cosa i troben una altra cosa!

Sessió recomanada a partir de 4 anys.

Perdut i trobat (Lost & Found) Philip Hunt, Regne Unit, 2008, 26′. Pocs diálegs en anglès amb subtítols en castellà.
Aquesta és la història d’un pingüí que truca un dia a la porta de la casa d’un nen, que pensa que el pingüí s’ha perdut i que l’ha d’ajudar a tornar al Pol Sud. Quan arriben allà, però, el nen descobreix que potser el pingüí no s’havia perdut, i en realitat estava buscant una altra cosa….

L’aneguet feliç (Happy Duckling), Gili Dolev, Regne Unit, 2009, 9′. Sense diàlegs. 
Un ànec persegueix un nen de manera incansable a través d’un llibre desplegable de figures i paisatges de paper. Busca la seva amistat, encara que el nen va fugint d’ell constantment saltant de pàgina en pàgina. El nen vol evitar que l’ànec arribi fins a casa seva, però l’ànec no es rendeix i el segueix fins al final…

Els fabulosos llibres voladors del Sr. Lessmore (The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore), William Joyce y Brandon Oldenburg, EE.UU., 2011, 15′. Sense diàlegs.
Un tornado arrasa la ciutat on viu Morris Lessmore i acaba amb tots els llibres de la població. Trist i desolat, Morris camina sense direcció fins que troba una casa màgica en què els llibres tenen vida i necessiten algú que els cuidi per retornar el color a un món que ha perdut l’esperança.