Pas a pas

Descàrregues Trailer Pas a pas

Sis històries poètiques, tendres i divertides que ens narren les peripècies d’un nen de cartró que viu a l’oceà, d’un homenet que vol aconseguir la lluna i d’uns animals de la selva sorpresos per un soroll estrany. A tots ells els passen coses que els ajudaran, sens dubte, a créixer. A partir de 2 anys

DODU, El NEN DE CARTRÓ (Dodu, o rapaz de cartão), José Miguel Ribeiro, Portugal, 2010, 5’. Sense diàlegs.

Dodu és un noi molt sensible. Viu en una ciutat hostil per als nens i es veu obligat a passar moltes hores a la seva habitació. Una caixa de cartró serà el refugi que li servirà per crear mons extraordinaris que l’ajudaran a créixer i fer front a les seves emocions.

ELS ALBERCOCS (Aprikoser), Lotta Gefenblad, Uzi Gefenblad, Suècia, 1996, 12’. Doblat al català.

Un dia un nen petit està a la platja amb el seu oncle i descobreix el mar d’una manera diferent, fent-se interrogants i explorant totes les sensacions.

RUMORS (Rumeurs), Frits Standaert, Bèlgica – França, 2011, 7’30’’. Sense diàlegs.

Mentre estan gaudint d’una bonica tarda d’estiu, tres llebres fan la migdiada al mig de la selva. De cop, escolten un soroll darrere de les fulles…

L’ASTON I LES PEDRES (Astons Presenter), Lotta Gefenblad, Uzi Gefenblad, Suècia, 2007, 9’. Doblat al català.

A l’Aston li agrada molt recollir pedres allà on en troba. Grans, petites, planes, grosses… Les agafa i se les emporta cap a casa. Però aviat els seus pares li faran veure que potser la casa està ja massa plena…

DESPENJANT LA LLUNA (Mondspaziergang), Jutta Schünemann, Alemanya, 2004, 6’. Sense diàlegs.

És de nit, i el bosc està il·luminat per la lluna plena. Un nen que passeja amb el seu gosset, queda sorprès per la lluna i intenta aconseguir-la utilitzant una escala. Ho aconseguirà?

EL CIRC D’EN TOPETS I EN TAQUETES (Prick och Fläck Star pa Oronen), Lotta Gefenblad, Uzi Gefenblad, Suècia, 2013, 7’30’’. Doblat al català.

Aquest parell de conills són molt curiosos, sempre tenen ganes d’aprendre coses noves! Un dia van al circ i, és clar, després volen imitar els acròbates. Això de fer tombarelles no és la seva especialitat i acaben bruts de cap a peus. O serà a l’inrevés?