Un amor entre dos mundos (Upside down)

Descàrregues Trailer Un amor entre dos mundos (Upside down)

Adam (interpretat pel britànic Jim Sturgess, ‘Camí a la llibertat’ i ‘Across the Universe’) és un jove humil i aparentment normal que intenta guanyar-se la vida en un dels dos mons que es troba pràcticament destruït per la guerra. El seu caràcter apassionat és responsable d’alimentar el fort record que conserva del romanç que va mantenir amb Eve (Kirsten Dunst, ‘Spider-Man’ i ‘Malenconia’) en un altre temps i al món contrari que cau sobre el seu cap, que a diferència del seu, es desenvolupa pròspera i favorablement.

El flirteig que van mantenir durant la seva infància es converteix en un amor impossible amb el pas dels anys en perdre completament el contacte a causa del gran obstacle que suposen la distància i les característiques de cada món. Inesperadament Adam veurà a Eve de nou a través de la televisió, la qual cosa impulsarà el desig del protagonista per tornar a estar amb ella. Aquesta vegada farà tot el possible per recuperar-la, malgrat tenir l’entrada prohibida en aquest món contrari i de córrer un gran risc en intentar creuar la perillosa distància entre tots dos, però l’objectiu és molt clar i ara res es podrá interposar en el seu camí,  … ni tan sols les lleis de la ciència.

La pel·lícula es projecta en la seva versió original en anglès sense subtítols.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Kirsten Dunst (Spider-ManMelancholia) and Jim Sturgess (Cloud AtlasAcross the Universe) star in Upside Down, an interplanetary dystopian romance about a young man’s search for the long-lost girl of his dreams. Written and directed by award-winning filmmaker Juan Solanas and set in twinned worlds with opposite gravities, the film puts an eye-popping, original twist on the classic tale of forbidden love.

Lovers Adam (Sturgess) and Eden (Dunst) are separated not just by social class and a political system bent on keeping them apart, but also by a freak planetary condition: they live on twinned worlds with gravities that pull in opposite directions—he on the poverty-stricken planet below, she on the wealthy, exploitative world above. The planets are so close that their highest mountain peaks almost touch. That’s where Adam and Eden first meet as children. And later, as teens, where he pulls her down to his world by a rope to cavort in dual-gravity bliss (visiting the other planet does not release a person from the gravitational pull of their native planet). But when interplanetary border-patrol agents attack them, Eden falls back to her world—apparently dead.

Film in his original version in english without subtitles.