Una historia inmortal + Bon Voyage

Descàrregues Una historia inmortal + Bon Voyage

PROGRAMA DOBLE DE MIGMETRATGES:

 

UNA HISTORIA INMORTAL. Dir. Orson Welles. Dur. 58 min. França- 1968. Intèrprets: Orson Welles, Jeanne Moreau, Roger Coggio, Norman Eshley, Fernando Rey. Francès i anglès amb subtitols en castellà.

Segle XIX, colònia portuguesa de Macau. El Sr. Clay és un ric comerciant que ha passat molts anys a la Xina. Ara és vell i no té esposa ni hereu de la seva fortuna. Li agrada escoltar al seu empleat Levinsky llegir els comptes de l’empresa per relaxar-se. Una nit el Sr. Clay relata una història que va sentir fa molts anys sobre un home ric que va pagar cinc guinees a un pobre mariner per passar la nit amb la seva bella i jove esposa. Obsessionat amb la història, el Sr. Clay decideix fer-la realitat. Levinsky parla amb la Virginie, l’amant d’un altre empleat, i arriba a un acord per diners. Ara només han de trobar el jove mariner.

BON VOYAGE. Dir. Alfred Hitchcock. Dur. 25 min. Regne Unit – 1944. Intèrpret:  John Blythe. Francès i anglès amb subtitols en castellà.

Quan un pilot de la Real Força Aèria (RAF) fuig de la presó, aconsegueix sortir de França i arribar a Londres gràcies a l’ajuda de la Resistència francesa.