Neix la Sala Acadèmia!

Fruit de la col·laboració recentment signada entre l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España i els Cinemes Verdi, tres dimarts al mes es projectaran sessions especials programades per l’Acadèmia i obertes al públic per només 3,90€ (2,90€ Amics del Verdi).

Inaugurem aquesta sala amb Crónica de nueve meses (1967) i Los bingueros (1979) de Mariano Ozores, guardonat en la cerimònia dels Goya 2016 amb un premi que celebra i reconeix tota una vida de dedicació al cinema, el Goya d’Honor.

Retrospectives, preestrenes i cicles per als més cinèfils… Una oportunitat única i exclusiva per als espectadors de la Ciutat Comtal!

Properes sessions

Crónica de 9 mesesCrónica de nueve meses

Dimarts, 12 de gener a les 20:00h

Comèdia coral sobre els esdeveniments que sobrevenen a un embaràs. Narra les vicissituds de diverses famílies després de la notícia. Alguns marits la reben amb alegria, uns altres amb menys; les dones tenen diferents antulls durant la seva època de bona esperança; els noms dels plançons seran tema de discussió; i els nervis estaran a flor de pell.

Compra la teva entrada anticipada de Crónica de nueve meses aquí 

Los binguerosLos bingueros

Dimarts, 19 de gener a les 20:00h

Amadeo és un mediocre empleat de banca que mai aconseguirà aquest tranquil nivell econòmic amb el qual tothom somia. Tampoc Fermín té molt segur el seu futur. Per diferents raons arriben a la conclusió que el *bingo pot arribar a ser la solució dels seus mals, però hauran de recórrer a tot tipus de trucs per aconseguir els diners necessaris…

Compra la teva entrada anticipada de Los bingueros aquí