Dijous d’imprescindibles: Ascensor para el cadalso de Louis Malle

Ascensor para el cadalso

Demà, 4 de febrer, projectarem en La festa de l’espectador: Ascensor para el cadalso. Òpera prima del tres vegades nominat a l’Oscar Louis Malle (Herida, Zazie en el metro), basada en la novel·la de Noël Calef. Considerada el naixement de la Nouvelle Vague, és un fascinant thriller protagonitzat per Jeanne Moreau (Diálogo de Carmelitas), Maurice Ronet (A pleno sol) i Lino Ventura (El ejército de las sombras). La seva excel·lent banda sonora jazzística està composta pel llegendari Miles Davis. Una obra mestra del suspens i el cinema negre.

Paris, 1957. Julien Tavernier és un antic paracaigudista de la Guerra de la Indoxina que manté una relació amorosa amb Florence, l’esposa del seu cap, l’empresari Simon Carala. Cansats de mantenir el seu idil·li ocult, la parella d’amants decideix assassinar a Simon de manera que sembli un suïcidi. Louis és un jove delinqüent que coneix a Véronique, la jove empleada de la floristeria situada enfront del gran edifici d’oficines de l’empresa de Carala. La casualitat provocarà un inesperat encreuament de destinacions entre ambdues parelles i el comissari Cherrier.

Rica, romàntica i amb una energia que deixa sense alè”. The New York Times

Un regal per a l’amant del cinema”. Chicago Reader

 Compra aquí la teva entrada anticipada*

A més, descompta el preu de la teva entrada en la compra dels DVD o Blu-Ray de les nostres pel·lícules de Dijous d’imprescindibles!