¡Jacques Tati torna al “Dijous d’Imprescindibles”!

tio-cartel

A la sessió de les 20:15h del nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 22 de desembre recuperem Mi tío, l’obra mestra de Jacques Tati.

Guanyadora de  l’Oscar 1959 a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa i del Premi Especial del Jurat al Festival de Cannes 1958. El geni de la comèdia escriu, dirigeix y protagonitza una crítica de la societat moderna narrada de forma brillant i amb un encant incommensurable.

 

En un barri modern i anodí on tot està excessivament organitzat viuen Monsieur Arpel, la seva esposa i el seu fill Gérard, que s’avorreix sobiranament. L’arribada del seu oncle Monsieur Hulot, un personatge somiador i ple de fantasia, altera aquest món tan asèptic, sobretot perquè no triga a convertir-se en el millor amic del seu nebot.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

Pròxim títol

Dijous 12 de gener: Al despertar el día (1939) de Marcel Carné