Recuperem el clàssic del cinema negre Al despertar el día al “Dijous d’Imprescindibles”

null

A la sessió de les 20: 15h del nostre “Dijous d’Imprescindibles” del pròxim 12 de gener recuperem Al despertar el día, de Marcel Carné.

Veritable clàssic del cinema negre francès que forma part de la primera etapa en l’obra del prestigiós realitzador Marcel Carné (Los niños del paraíso). El film està protagonitzat per tot un mite del cinema europeu, el llegendari Jean Gabin (No tocar la pasta). L’acompanyen en el repartiment la hipnòtica Arletty (Los niños del paraíso) i Jules Berry (El crimen de Monsieur Lange). Una pel·lícula fascinant i fonamental per primera vegada restaurada en la seva versió íntegra.

 

Un tret, un cos que cau per les escales. L’assassí, François, és un obrer que es tanca a la seva habitació, mentre els policies assetgen l’edifici i esperen que es faci de dia abans del seu assalt. Durant tota la nit, François està sol amb els seus records: el dia que va conèixer a una jove florista, el cinisme de Valentin, que el va empènyer a l’abisme, i l’amor que sent per ell la bella Clara …

Compra aquí la teva entrada anticipada

Pròxims títols

Dijous 19 de gener: Suspiria (1977) de Dario Argento.

Dijous 26 de generQue se salve quien pueda (1980) de Jean-Luc Godard.