Candilejas de Charles Chaplin al nostre “Dijous d’Imprescindibles”

candilejas-possteresp

El 27 de juliol projectarem al “Dijous d’Imprescindibles” el gran clàssic de Charles Chaplin Candilejas.

Guardonada amb l’Oscar a la Millor Banda Sonora de Drama, Candilejas suposa un emocionant estudi de l’ocàs: del que significa ser oblidat, de la desesperança i de com obtenir la força per recuperar-se. Buster Keaton té una aparició estel·lar interpretant un duet musical amb el mateix Chaplin.

 

Calvero, que en el passat va ser una estrella del music hall i avui és un artista acabat, salva una jove ballarina d’un intent de suïcidi. La noia, convalescent, amb prou feines es pot moure. Calvero la cuida, l’alimenta i l’ajuda a recuperar la salut i l’autoestima perquè pugui tornar als escenaris.

 

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

 

Pròxims títols

Dijous 3 d’agost: Noche de circo (1953) de Ingmar Bergman

Dijous 10 d’agost: El desierto rojo (1964) de Michelangelo Antonioni