Noche de circo d’Ingmar Bergman al “Dijous d’Imprescindibles”

NOCHE DEL CIRCO.fh11

Commemorant el desè aniversari de la seva mort, el 3 d’agost recuperem al nostre “Dijous d’Imprescindibles” el clàssic de Bergman Noche de circo.

Inspirada en la filosofia nòrdica, Noche de circo és el resultat d’una profunda reflexió sobre el desig sexual, els remordiments i la debilitat humana, alguns dels aspectes que el mestre Ingmar Bergman aniria convertint en veritables senyes d’identitat en la seva memorable obra. És una de les primeres aportacions de Harriet Andersson al cine de Bergman, actriu que es convertiria en una de les grans muses del llegendari cineasta.

 

Alberti és el nom del circ regentat per Albert Johansson, un home rude i visceral que abandona la seva dona i fill per lliurar-se a Anne, una orgullosa i apassionada noia que, d’altra banda, manté relacions esporàdiques amb un jove i neuròtic actor de teatre. Però el circ és un desastre i Albert i la seva companya es veuen obligats a pidolar per sobreviure, provocant el desassossec de la resta d’integrants del circ, com el fràgil pallasso Frost i la seva inestable dona Alma.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

 

Pròxims títols

Dijous 10 d’agost: El desierto rojo (1964) de Michelangelo Antonioni

Dijous 17 d’agost: Cuentos de Tokio (1959) de Yasujirô Ozu