Buenos días de Yasujirô Ozu al “Dijous d’Imprescindibles”

CUENTOS DOS DISCOS_caratula

El 24 d’agost recuperem al “Dijous d’Imprescindibles” el gran clàssic de Yasujirô Ozu Buenos días.

Gairebé trenta anys després de la realització de He nacido, pero … (1932), Ozu crearia aquesta deliciosa comèdia, sonora i en color, que vindria a ser una actualització d’aquesta joia del cinema mut, però destacant els lògics i notoris canvis temporals entre les dues pel·lícules. De nou, l’escola i el món adult, són sàviament entrellaçats pel mestre japonès amb les seves habituals dosis d’encant i elegància.

 

Un barri als afores de Tòquio. A la sortida del col·legi, els nens es congreguen en les estances dels únics veïns que tenen televisió. Un cop a casa, els petits Minoru i Isamu exigeixen als seus pares amb males maneres que els comprin un televisor. Després de ser renyits, decideixen iniciar una vaga de silenci.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

 

Pròxims títols

Dijous 31 d’agost: Banda aparte (1964) de Jean-Luc Godard

Dijous 7 de setembre: La chinoise (1967) de Jean-Luc Godard