En “Dijous d’Imprescindibles” recuperem Banda aparte de Jean-Luc Godard

BANDA-APARTE-CARTEL

El 31 d’agost a les 20:15h recuperem al “Dijous d’Imprescindibles” Banda aparte de Jean-Luc Godard.

Títol fonamental en la primera etapa de Jean-Luc Godard, Banda aparte adapta la novel·la negra de Dolores Hitchens, Fool ‘s Gold. Godard homenatja el cinema negre nord-americà sense perdre les seves senyes d’identitat i la seva peculiar manera d’entendre el llenguatge cinematogràfic. La gran musa del director, Anna Karina, és la poderosa representació femenina del triangle protagonista que forma al costat de Sami Frey i Claude Brasseur.

 

Els joves Arthur i Franz són dos fervents amants del cinema negre americà i el seu somni és poder arribar a ser com els gàngsters de les pel·lícules. Franz va a una acadèmia d’anglès i durant una classe coneix a Odile, convertint-se immediatament en amic d’ella. Després de descobrir que Odile viu amb el ric matrimoni Stolz, els seus benefactors, Franz trama un robatori al costat del seu amic per emular els seus ídols de la gran pantalla.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

 

Pròxims títols

Dijous 7 de setembre: La chinoise (1967) de Jean-Luc Godard

Dijous 14 de setembre: Week-end (1967) de Jean-Luc Godard