¡Estrenem “Gats. Un viatge de tornada a casa” al Verdi KIDS!

Gatos -CAT-cartel

Aquest dissabte dia 30 de setembre arriba als nostres cinemes Gats. Un viatge de tornada a casa, la història de gats de carrer més famosa de Japó.

Als Verdi podreu veure aquesta pel·lícula dels reconeguts directors japonesos Kunihiko Yuyama i Motonori Sakakibara durant el cap de setmana en horari de matí (11: 30h) i de tarda (16h) a un preu reduït de 6’5 € per a tota la família.

 

Sinopsi:

El petit gat negre Rudolf vivia a la prefectura de Gifu amb la seva afectuosa propietària Eri, a la qual volia un munt. De forma fortuïta acaba ficat entre els paquets d’un camió de transport a llarga distància, i quan vol adonar-se ha arribat a la gran ciutat, Tòquio. Un cop arriba allà es trobarà amb Tengounmontón, un gat molt eixerit que és capaç de llegir i entendre el que escriuen els humans. Tengounmontón explica a Rudolf, qui no coneixia res a excepció del veïnat en què vivia, que no va poder tornar al poble del qual va venir. Així és com començarà la vida de Rudolf com gat de carrer … Aconseguirà Rudolf tornar algun dia al costat de la seva estimada mestressa Eri? Ara comença l’aventura d’aquests gats de carrer que viuen a prop nostre i s’esforcen al màxim per sobreviure cada dia!

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.