Passi especial de HANDIA amb la presència del seu director

Handia_newsletter

Divendres arriba als Verdi Handia, el film de Jon Garaño i Aitor Arregui que acaba de guanyar el Premi Especial del Jurat i el Premi Irizar al Cinema Basc al Festival de Sant Sebastià.

Aquest divendres dia 20 d’octubre a les 22.30h, tindrem un passi especial de la pel·lícula amb presentació i col·loqui a càrrec del seu co-director Aitor Arregi.

Us esperem!

 

Sinopsi:

País Basc, 1843. Martín, un jove esguerrat i derrotat, torna al seu poble després d’anys de guerra. El seu estimat germà Joaquín és ara un gegant de més de 2 metres i 25 centímetres, tan inútil com ell per treballar en el ruïnós caseriu familiar. Amb l’objectiu de mantenir la família, els dos germans emprenen un viatge per places i teatres, convertint al Gegant d’Altzo en tot un fenomen de circ. Aviat aprendran que el món de l’espectacle està ple de desafiaments, mentides i traïcions. Com més alt és el creixement, més dura és la caiguda.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada