Torna EL MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA!

1rtfestiBCN-news

Del 12 al 26 de novembre arriba a Verdi la 10ª edició de El Meu Primer Festival de Cinema. Un festival per nens d’entre 2 i 12 anys que té  l’objectiu d’entretenir, educar i estimular la imaginació, a més de despertar l’esperit crític dels més petits de la casa. Una finestra per l’exhibició d’obres inèdites o difícilment visibles a les pantalles comercials, però també un espai de participació i de diàleg on els nens són els autèntics protagonistes.

Amb una mostra de creacions cinematogràfiques de tot el món i de tots els temps, als Cines Verdi Park (c/Torrijos 49) et proposem gaudir d’aquest festival de cinema infantil plural i creatiu amb:

Diumenge 12 de novembre a les 12.00h: LA REVOLTA DELS CONTES (60 min., recomanada per +7 anys)

La revolta dels contes (Revolting Rhymes), Jakob Schuh, Jan Lachauer i Bin-Han To, Regne Unit, 2016, 60’, en versió doblada al català.

Què passaria si la Caputxeta vermella o la Blancaneus haguessin fet front a la seva dissort amb una altra actitud? La revolta dels contes és una pel·lícula basada en una col·lecció de versos de Roald Dahl, en què recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos i sorprenents. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre si per fer-ne una de nova i trepidant.

Ideal per a: fans de Roald Dahl i de les històries capgirades i sorprenents.

Compra aquí la teva entrada anticipada

Diumenge 19 de novembre a les 11.30h: EL BOSC DE HAQUIVAQUI (72 min., recomanada per +4 anys)

El bosc de Haquivaqui (Dyrene i Hakkebakkeskogen), Rasmus A Sivertsen. Noruega, Països Baixos. 72’, doblat al català.

El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores que Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar-ne cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana…

Ideal para: qui busca històries plenes de valors positius, alegria i molt de ritme!

Compra aquí la teva entrada anticipada

Diumenge 26 de novembre a les 12.00h: EL SENYOR BRANQUILLÓ & ANEM A CAÇAR UN ÓS (60 min., recomanada per +3 anys)

Sovint, els llibres més reeixits salten a la gran pantalla en forma de pel·lícula d’animació. En aquesta ocasió, El Meu Primer Festival es farà ressò d’aquest costum i projectarà dos contes anglesos convertits en curtmetratge! Boniques il·lustracions portades a la vida i dotades de moviment. Històries farcides d’emocions on s’apel·la a la superació dels obstacles, tant en família com en soledat, per assolir allò que ens fa feliços. Si t’agrada la natura i el Nadal, vine a veure dues pel·lícules que van superar els vuit milions d’espectadors en les seves estrenes a la TV britànica. T’ho perdràs?

–  El senyor Branquilló (Stick Man), Jeroen Jaspaert & Daniel Snaddon, Regne Unit, 2015, 27’, doblada al català.

El senyor Branquilló, un home fet de branques, ens explica la història d’un èpic viatge protagonitzat per un pare que torna a casa per Nadal. Però, per retrobar-se amb la seva família, haurà d’emprendre un viatge que s’anirà complicant. I és que de vegades la natura i les circumstàncies no ho posen gaire fàcil. Aconseguirà el senyor Branquilló arribar a temps?

– Anem a caçar un ós (We’re going on a bear hunt), Joanna Harrison & Robin Shaw, Regne Unit, 2016, 30’, doblada al català.

Cinc germans, l’Stan, la Katie, la Rosie, en Max i un bebè prou entremaliat, estan disposats a recórrer món per trobar un ós. Acompanyats del seu gos Rufus, decideixen encetar una aventura plena de paisatges i també de perills, en què aprenen a dominar la por i els dubtes que van sorgint.

Ideal per a: petits amants de la neu amb esperit nadalenc i set d’aventures.

Compra aquí la teva entrada anticipada