Torna la Mostra de Cinema Italià de Barcelona (MCIB 2017) als Verdi!

MCIB-teaser

La nova edició de la Mostra de Cinema Italià de Barcelona – MCIB, organitzada per l’Istitut Luce Cinecittà en col·laboració amb l’Institut Italià de Cultura de Barcelona, el Centro di Studi sul Cinema Italiano i el Consolat d’Itàlia a Barcelona, tindrà lloc del 15 al  19 de desembre als nostres cinemes.

La MCIB proposa una fórmula única dins el panorama cinematogràfic mundial, donat que es projectaran a Barcelona vuit pel·lícules italianes presentades als Festivals de Berlin, Cannes, Locarno, Venècia, Toronto i Londres: un Festival de Festivals que reunirà, a un únic esdeveniment, les millors pel·lícules italianes de la temporada 2017, encara inèdites a Espanya.

El programa inclou també set curtmetratges que optaran al Premi CSCI al Millor Curtmetratge i algunes projeccions especials.

Inauguració
divendres 15
Cines Verdi Barcelona (Sala 1)
C/ Verdi, 32

dissabte 16 > dimarts 19
Cines Verdi Park Barcelona (Sala B)
C/ Torrijos, 49

Consulta aquí la programació

Les entrades es podran recollir a la taquilla dels Cinemes Verdi i Verdi Park el mateix dia de cada projecció (màxim dues per persona) a partir de les 17h. Es respectarà l’ordre d’arribada. Atès que l’aforament és limitat, s’aconsella fer cua amb antelació, sobretot per les sessions del cap de setmana.

ENTRADA GRATUÏTA FINS COMPLETAR AFORAMENT