French Cancan, de Jean Renoir, al “Dijous d’Imprescindibles”

null

El dijous 13 de setembre, a les 20.15h, recuperem French Cancan, de Jean Renoir, al nostre “Dijous d’Imprescindibles”.

Espectacular retorn de Jean Renoir (Elena y los hombres)  al cinema francès després de quinze anys d’absència. Una pel·lícula divertida i vibrant que suposa un homenatge del cineasta a l’univers artístic de pintors impressionistes com el seu pare Pierre-Auguste Renoir, posant en imatges alguns episodis de la vida de Zidler, fundador del cèlebre Moulin Rouge parisenc. Un clàssic imperible.

 

Sinopsi:

París, 1880. Henri Danglard, un empresari d’espectacles, s’embarca en la reforma d’un vell local que bateja amb el nom de Moulin Rouge. Aposta per posar de moda un antic ball de saló, el cancan, i fer d’una jove bugadera, Nini, la seva vedette. El projecte de Danglard s’enfrontarà a la gelosia de Lola, una ballarina enamorada d’ell, a la retirada del seu soci i de la presència dels proxenetes de Montmartre.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 20 de setembre: Carta de una desconocida (1948), de Max Ophüls

Dijous 27 de setembre: Perfume de mujer (1974), de Dino Risi