Programa doble al “Dijous d’Imprescindibles”

El perro del hortelano

Dijous 8 de novembre tenim programa doble al “Dijous d’Imprescindibles” amb els passis de El perro del Hortelano, a les 18.15h i L’Atalante, a les 20.15h.

· El perro del hortelano (1996), de Pilar Miró

Guanyadora de 7 Premis Goya, incloent-hi Millor pel·lícula, Direcció i Actriu. Amb motiu del quart centenari de la publicació del clàssic de Lope de Vega, recuperem aquest film protagonitzat per Emma Suárez (Julieta, La ardilla roja) i Carmelo Gómez (Días Contados, Vacas).

Sinopsi:

Diana, comtessa de Belflor, és una jove perspicaç, impulsiva i intel·ligent. Està enamorada del seu secretari, Teodoro, però s’assabenta que aquest ja està compromès amb Marcela. Moguda per la gelosia i l’enveja, fa tot el possible per separar els dos enamorats. Adaptació cinematogràfica de l’obra de Lope de Vega, que respecta el text en vers.

Compra aquí la teva entrada anticipada.

.

LAtalante_news

· L’Atalante (1934), de Jean Vigo

Considerada la dotzena millor pel·lícula de la història del cinema segons el resultat del prestigiós rànquing de la revista Sight and Sound, realitzat pel British Film Institute el 2012. Es tracta de l’únic llargmetratge dirigit per Jean Vigo, que va morir prematurament a l’edat de 29 anys poc després d’acabar el rodatge del film. Una veritable joia i tot un clàssic immortal del cinema europeu.

Sinopsi:

Quan Juliette es casa amb Jean va viure a L’Atalante, el vaixell d’ell, al costat de la seva tripulació: un grumet i el vell mariner Jules. La jove es cansa aviat de l’avorrida vida marítima i abandona el vaixell quan encalla a París, atreta per la vida nocturna de la ciutat. Enfurismat, Jean prossegueix la seva marxa, deixant enrere la seva dona. Aclaparat per la pena i l’enyorança, cau en una depressió. Jules decideix anar a la recerca de Juliette.

 

Compra aquí la teva entrada anticipada.