Torna la Mostra de Cinema Italià de Barcelona (MCIB 2018) als Verdi!

mcib-2018-NEWS

La nova edició de la Mostra de Cinema Italià de Barcelona – MCIB, organitzada per l’Istitut Luce Cinecittà en col·laboració amb l’Institut Italià de Cultura de Barcelona, el Centro di Studi sul Cinema Italiano i el Consolat d’Itàlia a Barcelona, tindrà lloc del 14 al  18 de desembre als nostres cinemes.

La MCIB proposa una fórmula única dins el panorama cinematogràfic mundial, donat que es projectaran a Barcelona deu pel·lícules italianes presentades en alguns dels festivals mundials més prestigiosos: la Mostra de Cinema Italià de Barcelona – MCIB pretén ser un Festival de Festivals que reunirà, en un únic esdeveniment, les millors pel·lícules italianes de la temporada 2018, moltes d’elles encara inèdites a Espanya.

El programa inclou també sis curtmetratges que optaran al Premi al Millor Curtmetratge 2018 i algunes projeccions especials.

Inauguració
divendres 14
Cines Verdi Barcelona (Sala 1)
C/ Verdi, 32

dissabte 15 > dimarts 18
Cines Verdi Park Barcelona (Sala B)
C/ Torrijos, 49

Consulta aquí la programació

Les entrades es podran recollir a la taquilla dels Cinemes Verdi i Verdi Park el mateix dia de cada projecció (màxim dues per persona) a partir de les 17h. Es respectarà l’ordre d’arribada. Atès que l’aforament és limitat, s’aconsella fer cua amb antelació, sobretot per les sessions del cap de setmana.

ENTRADA GRATUÏTA FINS COMPLETAR AFORAMENT