Per ser Amic del Verdi, et convidem a la preestrena de “ROJO” i a un còctel posterior a la projecció

CEC-European-Cinema-Night-CinemesVerdi-02.indd

Cines Verdi, en col·laboració amb el Programa Europa Creativa MEDIA de la Comissió Europea, organitzen la NIT DEL CINEMA EUROPEU que tindrà lloc als Cinemes Verdi (C/ Verdi, 32) el dimarts 4 de desembre a les 19:00 h.

Els Cinemes Verdi com a programadors habituals del millor cinema europeu d’estrena, volen unir-se així a aquesta celebració de la riquesa i diversitat del nostre cinema que fomenta el programa MEDIA i que es fa en un total de 34 cinemes europeus que pertanyen a la xarxa Europa Cinemas.

En una sessió tan especial, volem convidar només als Amics dels Verdi, així que si ets un d’ells, escriu un correu a contacta@cines-verdi.com  indicant el teu número de soci per reservar una entrada doble gratuïta para aquest esdeveniment.

Després de la presentació de l’esdeveniment, es projectarà la première catalana de Rojo, la pel·lícula de Benjamín Naishtat guanyadora de la Concha de Plata al Millor Director, la Concha de Plata al Millor Actor i el Premi del Jurat a la Millor Fotografia en el passat Festival de Sant Sebastià.

Sinopsi:

Ambientada en un poble d’una província d’Argentina, i amb un marc temporal a partir de setembre de 1975, ple apogeu de la Triple A (Argentina) i amb el Cop d’Estat en potència. El protagonista “el doctor” Claudio Morán (Darío Grandinetti) és un advocat respectat dins de la comunitat pobletana, casat amb una dona distingida (Andrea Frigerio) i pare d’una adolescent, Paula (Laura Grandinetti, la seva filla també en la vida real), que està en plena iniciació sexual amb el seu xicot Santi (Rafael Federman). A partir d’aquest quartet de personatges principals es construeix la història en on hi haurà intrigues de poder, venjances per ofenses antigues i també una quota d’acció pels organismes repressius de l’estat.

Mira aquí el tràiler de la pel·lícula.

Després de la projecció, se servirà un còctel informal a tots els convidats.

Aforament limitat. No et quedis sense la teva entrada!

Si no ets Amic del Verdi, t’estàs perdent aquest i molts altres avantatges. Clica aquí si vols fer-te amb una targeta Amic del Verdi.