Preestrenem Larga vida y prosperidad a “La festa de l’espectador”

larga-vida-NEWS

El dimarts 26 de febrer, a les 20.15h, preestrenem a “La festa de l’espectador” la pel·lícula Larga vida y prosperidad.

Protagonitzada per Dakota Fanning (La Guerra de los Mundos), la nominada a l’Oscar Toni Collette (Hereditary) i Alice Eve (Star Trek: En la oscuridad). La pel·lícula està dirigida pel veterà cineasta Ben Lewin (Las sesiones) i produïda per l’equip responsable d’èxits com Up in the air i Juno.

 

Sinopsi

Independent i brillant, Wendy veu les coses d’una altra manera. Té autisme i, per ella, la gent és un codi indesxifrable i el món és un lloc confús. Però inspirada per la seva amiga Scottie, Wendy escapa del seu centre assistencial en aconseguir la majoria d’edat per viatjar a Hollywood, amb l’objectiu de presentar en un concurs seu guió sobre “Star Trek”. Un viatge refrescant, audaç i íntim que ofereix una perspectiva única sobre la vida.

Compra aquí la teva entrada anticipada