Preestrenem Un pueblo y su rey a “La festa de l’espectador”

pueblo-NEWS

Dimarts 5 de març, a les 20.15h, preestrenem a “La festa de l’espectador” la pel·lícula Un pueblo y su rey amb motiu de les celebracions al voltant de l’aniversari de l’inici de la Revolució Francesa.

Una superproducció històrica èpica escrita i dirigida pel guanyador del César Pierre Schoeller (El ejercicio del poder) que compta en el seu repartiment amb alguns dels actors francesos més destacats de la seva generació: el dues vegades guanyador del César Gaspard Ulliel (Solo el fin del mundo), la dues vegades guanyadora del César Adèle Haenel (120 pulsaciones por minuto), el guanyador del César Louis Garrel (Soñadores) i el dues vegades nominat al César Laurent Lafitte (Elle).

Sinopsi

París, 1789. La Bastilla ha estat assaltada i un alè de llibertat envaeix els carrers. Françoise, una jove bugadera, i Basile, sense família ni cognom, descobreixen l’eufòria de l’amor i la revolució. Amb els seus amics i la gent humil de París, perseguiran els seus somnis d’emancipació en la recentment formada Assemblea, que serà el germen d’un nou sistema polític.

Compra aquí la teva entrada anticipada