Preestrenem la nova pel·lícula de Mamoru Hosoda: Miraï, mi hermana pequeña

mirai-NEWS

Dimarts 12 de març, a les 20.15h, preestrenem a “La festa de l’espectador” la nova pel·lícula de Mamoru Hosoda Miraï, mi hermana pequeña.

Nominada en la categoria de Millor Pel·lícula d’Animació als Oscars, els Globus d’Or i també en els prestigiosos Critic ‘s Choice Awards. La pel·lícula es va presentar a la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes, sent la primera cinta d’animació de la història amb première mundial en una secció a competició del prestigiós festival francès. Més endavant, també va participar en la Secció Oficial de Llargmetratges a Concurs del Festival d’Annecy. Al nostre país va ser la guanyadora de la Secció Anima’t del Festival de Sitges, i es va fer amb el premi al Millor Guió i el Premi del Públic del festival Nocturna de Madrid.

 

Sinopsi

El petit Kun, de quatre anys, deixa de ser el centre d’atenció dels seus pares quan neix la seva germana Mirai. Frustrat i una mica molest, comença a experimentar situacions a casa que mai havia viscut. Però les coses canvien de forma màgica quan la versió adolescent de la seva germana viatja en el temps des del futur per viure al costat d’en Kun una aventura extraordinària més enllà de l’imaginable.

Compra aquí la teva entrada anticipada