publicado 14-03-2019 en General

Recuperem Dancer a “La festa de l’espectador”

Dancer

Coincidint amb la Quinzena Metropolitana de Dansa organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, el dimarts 19 de març, a les 20.15h, recuperem Dancer a “La festa de l’espectador”.

Premi de la crítica en el BCN Film Fest 2017. Un imponent documental del director nominat a l’Oscar Steven Cantor (Chasing Tyson) sobre el ballarí Sergei Polunin, una de les figures més aclamades i controvertides de la dansa clàssica.

 

Sinopsi

Amb sorprenent força i aplom, Sergei Polunin va irrompre en el món de la dansa convertint-se en el més jove primer ballarí de la història del Royal Ballet. Amb 25 anys, i en el més alt de la seva carrera, va abandonar, a la vora de la destrucció personal a causa de la fama. El seu talent, més que un regal, va ser una autèntica càrrega per a ell. DANCER és una mirada sense precedents a la vida del jove que va aconseguir que el ballet es convertís en viral, transformant la imatge que tenim de la dansa clàssica.

Compra aquí la teva entrada anticipada