Kolya, de Jan Sverák, en “Dijous d’Imprescindibles”

kolya-NEWS

Amb motiu de la recent estrena als nostres cinemes de Lejos de Praga, de Jan Sverák, el 30 de maig a les 20.15h recuperem Kolya al “Dijous d’Imprescindibles”.

Guanyadora de l’Oscar i el Globus d’Or a la Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa. Kolya, que va batre rècords de taquilla a la República Txeca, compta amb un guió a càrrec de  Zdenek Sverák, actor protagonista del film i pare del director.

 

Sinopsi

Louka és un concertista de violoncel i professor de renom a la Txecoslovàquia ocupada pels soviètics. En perdre el seu lloc en l’orquestra, no li queda més remei que tocar als funerals per sobreviure. Però ha contret molts deutes i no pot saldar-. Per això, quan el senyor Broz, l’enterramorts, li suggereix que resolgui els seus problemes econòmics casant-se amb una jove russa que vol aconseguir la nacionalitat txeca, accepta. Ella s’aprofita d’aquesta situació per emigrar amb el seu amant a Alemanya Occidental, deixant al seu fill de cinc anys amb la seva àvia. Però quan l’àvia mor, Kolya haurà de viure amb el seu padrastre.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 6 de juny: Mi noche con Maud (1969), d’Éric Rohmer

Dijous 13 de juny: Indochina (1992), de Régis Wargnier