Mi noche con Maud, d’Éric Rohmer, al “Dijous d’Imprescindibles”

maud-NEWS

Amb motiu del 50 aniversari de la seva estrena a Espanya, el 6 de juny a les 20.15h recuperem Mi noche con Maud al “Dijous d’Imprescindibles”.

Tercera entrega de l’exquisida sèrie “Cuentos morales”. Amb dues nominacions a l’Oscar (Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa i Millor Guio), el film va suposar el reconeixement internacional del seu director, Éric Rohmer. Una brillant i exquisida comèdia sobre el mon de les relacions humanes.

 

Sinopsi

Jean-Louis, un enginyer catòlic de trenta anys, descobreix un dia a la sortida de missa a Françoise, una dona rossa, i pressent que algun dia es casarà amb ella, però la perd entre la multitud. D’altra banda, el seu vell amic Vidal, marxista convençut, el porta a casa de Maud, una bella divorciada.

Compra aquí la teva entrada anticipada

 

Pròxims títols

Dijous 13 de juny: Indochina (1992), de Régis Wargnier

Dijous 20 de juny: Los cuentos de Hoffman (1951), de Micahel Powell y Emeric Pressburguer